WE TURN SMALL BEAUTY BUSINESSES
INTO DREAMS THAT COME TRUE

See More

“Put do uspeha je borba sa problemima. Ja u svojoj borbi nisam imao podršku ni jedne škole, ni jednog mastera, ni jedne kompanije...Nisam imao nikoga ko bi mi pokazao put.

“Kada sam postao svestan da je moja tehnika bolja od drugih, moja jedina želja je bila da me neko primeti. Nadao sam se da će me neka velika PMU kompanija pozvati da radim za njih. Maštao sam da će me slati svuda po svetu da podučavam druge onome sto sam naučio i onome sto me čini drugačijim od drugih. Čekao sam, čekao i čekao... i to se nikada nije desilo.

Zato danas postoji PhiAcademy! Neko ce vam pružati podršku da nikada ne odustanete, neko ko će vas primetiti i pokazati vašu vestinu celom svetu.

Misija PhiAcademy je da bude neko ko je meni trebao kada sam počinjao.”

Branko Babić
Osnivač PhiAcademy

Hide

58 BEAUTY
KURSEVA

220 PREDAVAČA

570 BEAUTY
PROIZVODA

PRISUTNI U 154
DRŽAVE SVETA

OD STUDENTA DO GRAND MASTERA

LEVEL 1 - Student

Student može postati svaka odrasla osoba koja je upisala bilo koji kurs veština ili tehnika u PhiAcademy.

LEVEL 2 - Artist

Student postaje Artist kada uspešno završi sve nivoe jednog PhiAcademy kursa.

LEVEL 3 - Royal Artist

Royal Artist je Artist sa iskustvom od najmanje šest meseci, čiji je rad dostigao nivo savršenstva. Glasanje za ovu titulu vrši naš tim, koji će odlučiti da li ta osoba zaista može postati Royal Artist. Njega karakteriše izuzetno profesionalan odnos sa klijentima i kolegama.

LEVEL 4 - A Master Assistant

Master Assistant može postati neko koga je Akademija prepoznala u svom nadgledanju kao osobu koja je aktivna na profesionalnim forumima kako bi ostalim Artistima pomogla svojim savetima. Da bi postao Assistant Master, Royal Artist mora napraviti predavanje za CraftMaster aplikaciju.

LEVEL 5 - Craft Master

CraftMaster može postati neko ko je prethodno bio Master Assistant i ukoliko je mesto CraftMaster-a slobodno u svojoj zemlji u skladu sa PhiAcademy pravilima.

LEVEL 6 - Grand Master

A Grand Master can become someone who was a Craft Master or Master Assistant. In order to achieve this title, a person must bring in completely new techniques, styles that did not exist in PhiAcademy until then. Their work must be recognizable in professional circles. With the Grand Master's title you will be able to place your Masters all over the world.

PROVERI KOJA TI KARIJERA U INDUSTRIJI LEPOTE ODGOVARA

Kviz

I have read and agree to Privacy Policy